Zorgvoorelkaar

De Nederlandse zorgstaat bevindt zich in een crisis. Illustratief is de ontwikkeling in Europa dat de verhouding werkenden versus 65 plussers in de komende decennia verandert van 3-1 (2010) naar 1-1 (2050). Deze ontwikkeling heeft onder andere tot gevolg dat we in het jaar 2025 een half miljoen (!) mensen te kort hebben aan verzorgend personeel. Nederland heeft een radicale verandering in de huidige zorgstaat nodig, zodat de zorg betaalbaar blijft en voldoende capaciteit beschikbaar is. Een meer participatieve samenleving waar mensen voor elkaar zorgen is noodzakelijk om deze trend het hoofd te kunnen bieden.

Zorgen voor elkaar wordt dus steeds belangrijker in onze samenleving.  De huidige ontwikkelingen in de Nederlandse zorg- en welzijnssector vragen om een vernieuwende aanpak. Out-of-the-box oplossingen die ervoor zorgen dat mensen weer de zorg en hulp krijgen die ze verdienen. 

Zorgvoorelkaar biedt een gebruiksvriendelijk platform waar mensen met een hulpvraag eenvoudig zelf de hulp kunnen vinden die ze nodig hebben. Of het nu gaat om een oudere die gezelschap vindt in de vorm van een vrijwilliger of een moeder die professionele begeleiding zoekt voor haar gehandicapte kind. Zorgvoorelkaar biedt voor iedereen een passende oplossing. Door ons lokale karakter ook nog eens bij hen in de buurt. Zo dragen wij ons steentje bij aan een zorgzame samenleving in Nederland.

Ga naar http://www.zorgvoorelkaar.com om onze marktplaats te bezoeken.

Zorgvoorelkaar is onder andere te zien in het NOS journaal, bij Koffietijd op RTL4 en in het NRC Handelsblad.